Toewijding

24/7 gebedsweek in de Trochgong
Vanaf 27 november 12.00 uur tot 4 december 12.00 uur zal er in de Trochgong een gebedsweek plaatsvinden. In Efeze 5 :14 staat “Daarom zegt God: Word toch wakker, jij die slaapt!  Sta op uit de dood! Dan zal het licht van Christus op je schijnen!” Een oproep om wakker te worden, op te staan, tot leven te komen… met daaraan verbonden de belofte dat het licht van Jezus dan over je zal gaan schijnen.

Dit is het thema voor deze gebedsweek. Er is verlangen naar opwekking… nieuw leven! Opwekking uit geestelijke dood, nieuw leven, zodat het licht van Christus over onze gemeente zal schijnen. We zien ernaar uit! Iedereen is van harte welkom en mag op zijn/haar eigen manier God zoeken in deze bijzondere uren. De ruimte is een plek om God te eren, naar Hem te luisteren, te aanbidden met gebed, creativiteit, muziek, zang, bijbellezen of op welke manier dan ook.
Dit kan in je eentje, met je gezin, met vrienden, met je celgroep, etc. Je kunt je HIER INSCHRIJVEN.

  • Je kunt invullen welk uur van de week je wilt bidden, door de tijd aan te tikken/klikken. Meerdere uren mag natuurlijk ook. Ook in de week zelf kan je je inschrijven.
  • Je kunt je registreren of inschrijven als gast. Je kunt evt. aangeven bij het inschrijven of je ‘exclusief’ wilt, dus dat je voorkeur is om alleen te bidden.
  • In de hal is een ruimte gemaakt waar je kunt wachten, tot je aan de beurt bent of als je chauffeur bent, etc.
  • Koffie en thee is beschikbaar in de Trochgong
  • Elke dag is er een gastheer/gastvrouw beschikbaar voor vragen, de contactgegevens staan bij de ingang van de gebedsruimte.
  • De ruimte is comfortabel en sfeervol ingericht. De mogelijkheid wordt geboden om op veel manieren te bidden. De ruimte is geschikt voor elke leeftijd, van 0 tot 100 jaar!
  • Er is een gastenboek waar je je ervaring in kan delen.