Waardevol Leven

Preken Online

Hier kunt u meer dan 700 preken online luisteren van de Filadelfia Gemeente De Westereen. U kunt een preek zoeken door te kiezen uit de volgende mogelijkheden; serie, onderwerp, bijbelboek, spreker, archief of zelf een zoekwoord in te vullen. Afgelopen jaar hebben wij het archief aangevuld met oude preken van de Filadelfia Gemeente. Deze preken zijn afkomstig van de cassette & bandrecorder. U kunt al deze oude preken vinden in de categorie Preken van toen of via het archief waar u op maand en jaar kunt zoeken.

Eigenlijk is geen dienst bij ons gelijk. Iedere zondag onderscheidt zich met nieuwe liederen en een nieuw Woord uit de Bijbel. De zangleider heeft een aantal liederen voorbereid en het muziekteam begeleidt de gemeente tijdens de voordienst.

Aart Langevoort

Wat is je werkelijke motivatie?

De preek begint vanaf: 51:15 min. Bijbelteksten in deze preek. Nehemia 2:11-20 Hebreeën 10:19-25 Toen zei ik tegen hen: U ziet de ellende waarin wij verkeren, dat Jeruzalem verwoest ligt, en zijn poorten met vuur verbrand zijn. Kom, laten we de muur van Jeruzalem opbouwen, zodat wij niet langer een voorwerp van smaad zijn. – Nehemia…