Psalm 90:14

Preken Online

Hier kunt u meer dan 700 preken online luisteren van de Filadelfia Gemeente De Westereen. U kunt een preek zoeken door te kiezen uit de volgende mogelijkheden; serie, onderwerp, bijbelboek, spreker, archief of zelf een zoekwoord in te vullen. Afgelopen jaar hebben wij het archief aangevuld met oude preken van de Filadelfia Gemeente. Deze preken zijn afkomstig van de cassette & bandrecorder. U kunt al deze oude preken vinden in de categorie Preken van toen of via het archief waar u op maand en jaar kunt zoeken.

Eigenlijk is geen dienst bij ons gelijk. Iedere zondag onderscheidt zich met nieuwe liederen en een nieuw Woord uit de Bijbel. De zangleider heeft een aantal liederen voorbereid en het muziekteam begeleidt de gemeente tijdens de voordienst.

pietervanrest

De betekenis van God als vader

De preek begint vanaf: 59:55 min. Bijbelteksten in deze preek. 2 Korinthe 5:17-21 Johannes 15:13-15 Efeziërs 1:5 Romeinen 8:15-17 Mattheüs 10:29-31 Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden. En dit alles is uit God, Die ons met Zichzelf verzoend heeft door Jezus Christus,…